75ml

Osvojite Diesel Loverdose parfem

Lifestyle / Flash | 27. 02. 2012. u 10:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diesel Loverdose, novi ženski parfem. Misteriozan, fatalan i razigran. Dieselov eliksir ljubavi. Novitet od Diesela, koji odlikuje fatalna privlačnost, kojim će ONA zabiti strijelu u njegovo srce.

NJENO oružje, koje je smrtonosno i lijepo u jednom. ŽENU koja ga nosi čini neodoljivom, zavodljivom i privlačnom, a vatra NJEGOVE požude će se rasplamsati u trenu. Ta vatra će goriti kao nikada do sada.

Afrodizijak u potpisu Diesel, koji će izazvati ludilo čula. Samo ime može značiti 'doza ljubavnika' ili 'prekomjerna doza ljubavi' odnosno 'predoziranost ljubavlju'.

Bočica ima simbolično oblik dijamantnog srca probodenog strijelom, u intenzivno ljubičastim nijansama. Zaštitno lice ovog parfema je Ashley Smith, a dostupan je u kao Eau de Parfume od 35, 50 i 75 ml.

pssst.......priča se da sadrži tajnu substancu, koja će GA zaluditi i nekontrolisano uzbiti njegova čula a ljubav učiniti beskrajnom...

Diesel Loverdose možete pronaći i u parfumerijama Neretva i Nevena.

Bljesak.info u suradnji sa zastupnikom za 'ljepši spol' organizira nagradnu igru.

Pošaljite nam e-mail na [email protected] s naslovom (subject) “Želim Diesel Loverdose”, imenom, prezimenom i brojem mobitela i recite nam vaše najotkačenije mjesto gdje ste imali ljubavni sastanak! 

Nagradna igra traje do kraja radnog dana. Dovoljno je poslati jedan mail. Sretno!

Kopirati
Drag cursor here to close