Mostarski DJ dvojac

Osvajaju regiju: ROOF AW usijava već pakleno ljeto

Gostovanja po najvećim festivalima u regiji, kao i sezona partija u Mostaru, koja je već bombastično započela, su samo početak za ekipu ROOF-a
Lifestyle / Flash | 28. 06. 2019. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andrej Jelić i Igor Kurajković, mostarski šarmeri, kako ih naziva Jutarnji list, nose dijelove mostarske vrućine po čitavoj regiji! Uzlazna putanja ROOF AW-a kao i mostarske scene izgleda vrtoglavo, kao i svaki party i after na kojem će publiku počastiti ovaj mostarski DJ duo.

Gostovanja po najvećim festivalima u regiji, kao i sezona partija u Mostaru, koja je već bombastično započela, su samo početak za ekipu ROOF-a. Protekli vikend ROOF AW je dijelio pult sa poznatim sa imenima poput Jeremy Olander i francuskim DJ i producent Oxia na Garden of Dreams-u u Sarajevu, dok je ovaj vikend rezerviran za Mostar Summer Festival sa Lawrence-om Klein-om, TKNO i Insolate.

Sljedeća stanica je ULTRA i Official Ultra Afterparty gdje će Andrej i Igor topiti publiku u ranim jutarnjim satima. Nakon toga slijedi NOX Festival u Šibeniku gdje nastupaju sa poznatim izraelskim duom Red Axes i jednim od stvaroca techna, Juan Atkins-om, Kenny Larkinom, a  zatim slijedi velika završnica na najjačem festivalu u regiji, banjalučkom  FreshWave Festivalu,  gdje Andrej nastupa u b2b varijanti sa Lawrence Klein-om gdje svojim warm up setom otvaraju muzička vrata velikanu elektronske scene Hernan Cattaneo. Zajedno sa kolegom Nebs Jack-om zagrijat će publiku na ‘’laganih’’ mostarskih 43 stupnja!

No to nije sve, ROOF AW između svih ovih datuma gostuju u sarajevskom klubu Silver & Smoke, Buba Beach Baru u Makarskoj i Carpe Diem-u na Hvaru. Pored svega toga imaju još tri planirana eventa u Mostaru, od kojih će se najveći u njihovoj režiji održati za RED BULL CLIFF DIVING skokove  24.08, kada im u goste dolazi milanski DJ i producent Ivory. Najavljeno je da se sprema veliki event sa posebno spremljenim after partijem!

Foto: PR / ROOF AW

Mostarski šarmeri ostavljaju dubok trag u srcima plesača čitave regije, dok mostarsku scenu, pored ogromnog nedostatka kluba u kojem bi se nešto konkretno pokrenulo, uzdižu svom snagom, što je svakim eventom sve više prepoznato, kako od publike, tako i njihovih kolega. I baš iz tih razloga ROOF AW ima priliku da u Mostaru, kao i gdje god odu, naprave ljeto još vrelijim!

Rad ovog dvojca možete pratiti na njihovoj zajedničkoj Facebook stranici, zatim i njihovim osobnim, Andrejevoj i Igorovoj. Nadolazeći nastupi ROOF AW-a pronađite na poveznici.

Foto: PR / ROOF AW
Kopirati
Drag cursor here to close