Prijavite se ...

Online casting za manekene i fotomodele za 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Lifestyle / Flash | 10. 03. 2016. u 07:18 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku je casting za fotomodele za snimanje "lookbooka" BH modnih dizajnera i odabranih mladih dizajnera koji će se predstaviti na natječaju "Perwoll New Generation 2016"!

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave na ONLINE CASTING modela za Nivea BH Fashion Week Sarajevo, najveći modni događaj u BiH i regiji, koji se početkom travnja 2016. godine održava trideset šestu sezonu zaredom u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i u izvršnoj produkciji agencije Abc Models Mgmt.

Agencija ABC Models Mgmt, koja je tijekom 2015. godine dobila međunarodno priznanje poboljšanja kvalitete kulture u zlatnoj kategoriji za doprinos razvoja BH modne scene i međunarodnu nagradu za kvalitetu kao najbolje model management agencije u BiH i Istočnoj Europi, je postala osobeni činitelj mnogobrojnih modnih i scenskih dešavanja u kulturnom i javnom životu Sarajeva, navode organizatori. 

Kako bi se povezali sa ONLINE CASTING za 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, još danas se prijavite na Facebook stranici.

Prijave su počele, a traju do 30.03.2016 godine.

Organizatori su pozvali sve zainteresirane djevojke na online casting iznad 170 cm visine i mladiće iznad 183 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina.

U prijavi je potrebno poslati ime i prezime, sliku, kontakt telefon, mjesto boravka i podatke (visina, težina, konfekcijski broj).

Prijave slati u inbox na FB stranici  ili na email: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close