Smijeha nikada dosta

One Man show Omera Hodžića "Normala" do suza nasmijao rasprodani OKC Abrašević

Lifestyle / Flash | 27. 12. 2015. u 15:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Stand Up komičar Omer Hodžić, sinoć je u OKC Abrašević u Mostaru po prvi put izveo svoj cijelo večernji show. Večer je najavljena kao kruna njegove dosadašnje karijere i doista, tako je izgledala. OKC Abrašević je bio pun i nasmijan.

Show je otvorio Igor Drljo Iggy koji je nakon desetak minuta najavio Omera. Na Omeru se u prvim trenutcima dala primjetiti nervoza, ali čim je dobio prvi smijeh, ušao je u svoj ritam i tamo ostao narednih sat vremena.

''Zaista sam sretan. Sretan sam zbog pune dvorane. Sretan sam što sam ih uspio nasmijati. Ovo je za mene bio veliki izazov, jer je uvijek najteže nastupati pred publikom svog grada, zbog toga smijeh na njihovim licima večeras smatram velikom pobjedom", rekao je Omer Hodžić.

Pitali smo Omera kako je to biti prvi profesionalni BiH komičar.

''Dobro, možda je taj epitet "prvi profesionalni BiH Stand Up komičar" ipak bio malo pretenciozan. Prije mene su postojali Adi Fejzić, Filip Andronik i Miranda Lončar. Ovo su ljudi koji su utabali stazu Stand Up scene u BiH i olakšali moj put, i put svih ostalih komičara i zbog toga sam zahvalan. Miranda jeste locirana u Zagrebu, Filip jeste na prvom mjestu grafički dizajner, i Adi jeste odlučio potražiti sreću na drugom kraju svijeta, ali ipak su tu bili prije mene. Zbog toga bih ja sada sebi puno opreznije dodijelio epitet "Prvog profesionalnog Stand Up komičara sa bazom u Bosni i Hercegovini".

Planovi za budućnost

"Normala će sada doživiti premijeru i u drugim gradovima BiH. Prvo u Sarajevu pa zatim i u Banja Luci, Tuzli. Datume ću objaviti uskoro. Nakon BiH, slijedi turneja po Balkanu. Sa Marinom Orsag i Mirandom Lončar krajem veljače i prvih deset dana ožujka idem na turneju po Europi u sklopu koje ćemo pokušati nasmijati dijasporu u Austriji, Švicarskoj, Nizozemskoj i Švedskoj. Do tada zajedno sa Igorom nastavljam raditi "Monty Dayton Show" i razvijati domaću Stand Up scenu."

Večeras 27.12. je u prostorijama OKC Abraševića trebao biti održan veliki otvoreni mikrofon "Stand Up komedije" .

Ipak, zbog objektivnih razloga taj show, sa istim nagradnim fondom, je pomjeren za siječanj. Točan datum organizatori će objaviti uskoro.

Umjesto velikog otvorenog mikrofona, večeras od 20 do 22 sata u OKC Abraševiću svi oni koji se žele baviti Stand Up komedijom imat će priliku nazočiti radionici koju će voditi upravo Omer Hodžić uz pomoć svojih kolega.

Kopirati
Drag cursor here to close