Viđeni

Omiljeni slavni par opet skupa?

Par je nedavno potaknuo glasine o pomirenju kada su izašli za Noć vještica s petogodišnjom kćeri Leom, a Bradley je pritom bio odjeven u medvjeda.
Lifestyle / Flash | 09. 11. 2022. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Irina i Bradley u šetnji New Yorkom

Glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk viđeni su kako se drže za ruke tijekom šetnje New Yorkom ovog tjedna, zbog čega su obožavatelji zaključili da su ponovno skupa, prenosi Index.

Bradley i Irina bili su u vezi između 2015. i 2019. i imaju kćer, sada su viđeni kako se drže za ruke u šetnji, a Irina je čak potapšala Bradleyja po stražnjici. Prema pisanju Daily Maila, par je nedavno potaknuo glasine o pomirenju kada su izašli za Noć vještica s petogodišnjom kćeri Leom, a Bradley je pritom bio odjeven u medvjeda. Doduše, slavni dvojac je prvi put potaknuo glasine o ponovnoj romansi nakon što je Irina tijekom ljeta podijelila zajedničke fotografije s odmora na Bahamima.

U kolovozu je objavljeno da poznati glumac i slavna manekenka razmišljaju o tome da imaju još djece. Iako su se rastali 2019., zadržali su prijateljski odnos i u javnosti bili poznati kao suroditelji, a izvor blizak paru je za Page Six nedavno rekao da "razmišljaju o ponovnom okupljanju". Izvor je rekao da bi Irina "voljela da njezina kći ima brata ili sestru" te da Bradley nema ništa protiv te ideje.

Podsjetimo, Irina i Bradley upoznali su se 2015., prije nego što su 2016. izašli u javnost kao par. Godinu dana kasnije poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici, a zatim su se razišli 2019. godine. Iako se šuškalo da 47-godišnji Bradley izlazi s bliskom prijateljicom Hillary Clinton Humom Abedin, strani mediji pišu da to nije dugo potrajalo.

Inače, 36-godišnja Irina je bila u vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom, a prošle godine su je nakratko povezivali s kontroverznim reperom Kanyeom Westom nakon njegova prekida s Kim Kardashian.

Kopirati
Drag cursor here to close