Nepo bebe

Omiljeni poznati par podijelio javnost odlukom o svom nasljedstvu i djeci: ''Neka se snađu sami''

Pojam ''nepo bebe'' nastao je od skraćenica od riječi ''nepotizam'', a ''baby'' u ovom slučaju znači ''dijete nekoga tko je već uspješan''.
Lifestyle / Flash | 06. 04. 2023. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni holivudski glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis podijelio je mišljenja javnosti izjavom da će sve što su zaradili i nasljedstvo ostaviti u humanitarne svrhe nakon što preminu te da ništa neće ostaviti svojoj djeci.

Bogatstvo glumačkog para procjenjuje se na 275 milijuna dolara.

Kako su objasnili, jedan od razloga je debata oko "nepo beba" u showbusinessu, pa Mila i Ashton smatraju da njihova djeca ne trebaju nositi teret i pritisak javnosti da su nešto postigli zahvaljujući svojim roditeljima, piše ShowBuzz.hr

Pojam ''nepo bebe'' nastao je od skraćenica od riječi ''nepotizam'', a ''baby'' u ovom slučaju znači ''dijete nekoga tko je već uspješan''.

On prati brojne poznate osobe koje su postale poznate zbog svojih roditelja, a mnogi onda otvaraju temu o tome jesu li oni bogati i slavni zbog roditelja ili zbog toga što stvarno imaju neki talent.

Da bi izbjegli mržnju koja zbog toga nastaje prema njima, Mila i Ashton žele zaštititi svoju djecu, a oni su već nekoliko puta otvoreno govorili o tome zašto ne žele ostaviti svoj novac u nasljedstvo deci.

Kutcher je prije pet godina rekao da on i Mila ne planiraju ostaviti nasljedstvo djeci.

"Na kraju ćemo dati svoj novac u dobrotvorne svrhe i razne stvari. Moja djeca žive stvarno privilegiranim životom, a da to čak i ne znaju i nikada to neće saznati", objasnio je Kutcher.

Taj par odlučio je da njihova djeca trebaju sama brinuti za sebe kasnije u životu. Ipak, njih dvoje ne planiraju u potpunosti ostaviti svoju djecu bez novca. Glumac je rekao da bi vrlo rado uložio u njihov biznis ako bi imali dobar poslovni plan.

Podsjećamo, Mila i Ashton imaju dvoje djece, osmogodišnju kćer Wyatt i šestogodišnjeg sina Dimitrija. Njihove fotografije vrlo rijetko objavljuju iako par vrlo često na društvenim mrežama i u medijima govori o svom obiteljskom životu.

Kopirati
Drag cursor here to close