Mostar

Održano izvlačenje velike nagradne igre Mepas Malla ''Kupon ispiši i s Twingom zbriši!''

Lifestyle / Flash | 14. 07. 2017. u 14:25 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Došli smo do kraja još jedne velike nagradne igre Mepas Malla koji je svoje vjerne kupce darovao fantastičnim nagradama. U prizemlju centra, danas je održano izvlačenje velike nagradne igre ''Kupon ispiši i s Twingom izbriši!'' U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom u vrijednosti od 20 KM ostvaren od 10. trvnja do 10. srpnja u bilo kojoj radnji centra.

Uz fenomenalnu gradsku jurilicu Renault Twinga, svi kupci imali su priliku osvojiti mnoštvo nagrada, uključujući odlične Cat S60 Smartphone i savršene Wellness vikende u Hotelu Mepas.

Tko je postao vlasnik atraktivnog Renault Twinga i drugih vrijednih nagrada provjerite OVDJE.

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlaštenom Renault partneru, HT ERONET, Cat Phones i Hotelu Mepas što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svima posjetiteljima što su vrijedno popunjavali kupone i sudjelovali u nagradnoj igri.

Podsjećamo vas na ljetna sniženja, idealna su prilika da obnovite svoju garderobu po super sniženim cijenama. Sniženja brandova potražite na našoj Facebook stranici. Posjetite Mepas Mall i ostvarite najbolji shopping s popustima.

Kopirati
Drag cursor here to close