Modna revija

Održana revija u Mostaru: Gradu poznatom po lijepim ženama i modi

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2015. u 06:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Tržnom centru u Mostaru u utorak je održana modna revija povodom izlaska modnog časopisa Fashion Avenue. Na reviji su se predstavile dizajnerice odjeće, nakita i torbi iz Mostara.

''Organizirali smo reviju povodom izlaska elektronskog Fashion Avenue magazina. Skupila se grupa entuzijasta iz bijelog svijeta L.A., Hong Kong, New York, Pariz, a među njima svoje mjesto je našao i Mostar'', rekla je Anamarija Knežević, organizatorica događaja.

Na reviji su svoj dizajn predstavile Jadranka Ledić, Slađana Soldo, Maja Mišić, Meliha Long Nametak, Helena Beljo, dok je poezijom večer uljepšala Marela Jerkić Jakovljević.

''Mostar je poznat po lijepim ženama i modi. Večeras smo pokusali donijeti dašak nekadašnjeg Mostara'', rekla je Knežević te dodala kako su Mostarke upravo poznate po tome sto su bile svoje kad je moda u pitanju.

Slađana Soldo je na ovoj reviji predstavila svečane duge i kratke haljine. "Zadovoljstvo mi je što sam sudjelovala na jednom ovakvom događaju. Ručno sam radila čipku na haljinama koje ste imali priliku vidjeti. Zadovoljna sam revijom i načinom na koji su djevojke predstavile moje haljine'', rekla je Slađana za Bljesak.info.

Slađaninu haljinu na reviji je nosila i Julija Lovrić iz Modne agencije Gloss. "Drago mi je da sam imala priliku nositi haljinu čiji dizajn potpisuje upravo Slađana. Ovo je nastavak našeg dugogodišnjeg prijateljstva i suradnje'', rekla je Julija za Bljesak.info.

U ulozi modela na reviji se pojavila i Miss Hercegovine Dajana Martić, te vizažistica iz Mostara Ivana Ćorić.

Kopirati
Drag cursor here to close