Čapljina

Održana humanitarna večer donatorskog karaktera ''Božić u srcu''

Lifestyle / Flash | 13. 12. 2014. u 11:29 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svadbenom salonu ''Astorija'' u Čapljini održana je sinoć donatorska večer humanitarnog karaktera pod nazivom ''Božić u srcu''.

Već šestu godinu zaredom OO HDZ BiH Čapljina, OO Mladeži HDZ BiH Čapljina i OO zajednice žena Kraljica Katarina Kosača Čapljina organiziraju donatorsku večer humanitarnog karaktera, na kojoj se okupe čapljinski gospodarstvenici koji svojim prilozima pomažu rad ustanova u čapljinskoj općini.

Organizator je odlučio da ove godine sva prikupljena sredstva budu upućena Domu za stare i nemoćne u Domanovićima.

Na samom početku večeri prikazan je kratki film o Domu za stare i nemoćne Domanovići, nakon čega se prisutnima obratila direktorica Doma Ivona Kraljić.

Ona se zahvalila organizatorima što su ovogodišnju večer posvetili Domu za stare i nemoćne Domanovići, te pozdravila u ime svih štićenika.

Više od 400 okupljenih uživalo je u izvrsnoj predstavi ''Otirač – Uan men šou'', koju je izveo mostarski glumac Ivo Krešić, nakon čega je druženje nastavljeno uz domjenak i izvrsnu grupu ''Trio Neretva''.

Nekoliko umjetnika odlučilo je i ove godine donirati umjetnička djela – slike i skulpture, koji su bili dijelom tombole, a od čega su sredstva također upućena za Dom za stare i nemoćne Domanovići.

Kopirati
Drag cursor here to close