53 godine djelovanja

Odred izviđača Stari Grad Mostar slavi rođendan

Odreda izviđača koji u Mostaru djeluje već 53 godine.
Lifestyle / Flash | 22. 11. 2017. u 12:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info

Odred izviđača Stari Grad Mostar obilježava Dan odreda.  25. studenog je ustanovljen kao dan osnivanja Odreda izviđača koji u Mostaru djeluje već 53 godine. Tijekom ovih godina kroz Odred su prošle generacije djece i mladih ljudi kojima je izviđaštvo obilježilo mladost.

''S ponosom gledamo na sve godine iza nas.  U protekloj godini smo izveli mnoštvo izviđačkih akcija gdje je učešće uzelo više stotina djece. Uspješno smo organizirali Mostarske susrete, međunarodno izviđačko natjecanje koje je postalo tradicija u Mostaru. U ljetnom periodu smo organizirali dvije smjene Izviđačkog ljeta na Boračkom jezeru. Sudjelovali smo na brojnim natjecanjima i ostvarili značajne rezultate, te medalje i pehare donijeli u Mostar'', priopćeno je iz Odreda izviđača Stari Grad Mostar.

S ponosom ističu da se izviđastvo kao pokret vraća u živote mladih Mostara te brojnost  Odreda veća iz dana u dan.

''Program obilježavanja Dana Odreda održat će se 24. studeni (petak) u 19:00 u prostorijama JU OŠ Mujaga Komadina (VII Osnovne Škole). Pozivamo sve izviđače i planinke, one koji su to ranije bili kao i one koji će to tek postati, sve prijatelje izviđačke organizacije, roditelje i djecu te medije da nam se pridruže u proslavi Dana Odreda'', rekao je iz Odred izviđača Stari Grad Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close