Intesa Sanpaolo Banka BiH

Odličan odziv na kampanju ''Inspirisani srcem''

Lifestyle / Flash | 08. 09. 2016. u 06:31 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj dvomjesečne kampanje za promociju bezgotovinskih plaćanja  “Inspirisani srcem”, u organizaciji Intesa Sanpaolo Banke BiH i podršku kompanije Visa, obilježen je kreativnim događajem u centru Sarajeva. Više od 100 korisnika Visa Inspire kartica i medija okupilo se u Ulici Ferhadija kako bi obojili slike koje će zajedno sa donacijom biti uručene u nekoliko dječjih bolnica u zemlji.

Projekt je 2013. godine inicijalno pokrenula Intesa Sanpaolo Banka BiH, da bi se 2014. istom pridružila kompanija Visa. Projekt ima za cilj da motivira potrošače da izaberu bezgotovinski način plaćanja, jer tijekom i najmanje transakcije osiguravaju veliki doprinos fondu kampanje.

Ove godine, tijekom dva mjeseca, od 15. lipnja 2016. do 15. kolovoza 2016., za svaku obavljenu transakciju Visa Inspire karticom, bez obzira na iznos i bez naplate dodatne naknade korisnicima kartica, Banka je donirala 0,10KM.

Prikupljena sredstva su namijenjena za kupovinu opreme za pedijatrijske odjele u bolnicama u Sarajevu, Tuzli, Travniku, Mostaru i Banja Luci. Osim opreme koja je donirana, svaka bolnica će dobiti po jednu jedinstvenu sliku, za koju su svaku skicu izradili mladi umjetnici, a obojili korisnici Visa Inspire kartica.

Kako je priopćeno, Intesa Sanpaolo Banka BiH tokom kampanje prikupila je 24.000KM, što je povećanje u odnosu na 22.000KM koliko je prikupljeno prošle godine tijekom tromjesečne kampanje.

Kopirati
Drag cursor here to close