Jedni za predbračnu čistoću, drugi za hranu

Odgovor Vitezovima u Mostaru i Zagrebu: Varaždinci klečali za dobar gulaš

"Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne trebaju kuhati, nosimo im gulaš jer ih volimo takve kakve jesu. Puno pusa od Kerekesh Teatra i prijatelja", stoji na Facebook stranici
Lifestyle / Flash | 08. 01. 2023. u 15:13 G.L. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U Varaždinu, na sjeveru Hrvatske, danas su muškarci klečali za – dobar gulaš i to glumci i prijatelji poopularnog Kerekesh teatra referirajući se na nedavno održana javna molitvena klečanja muškaraca u Zagrebu i Mostaru.

Jedni za čednost, drugi za gulaš 

Naime, u Zagrebu i Mostaru grupe muškaraca molile su na koljenima krunice za „narod, domovinu, mir u svijetu, obraćenje grešnika, ali i čednost u odijevanju i ponašanju, obnovu brakova, prestanak pobačaja i život u predbračnoj čistoći“, pa su se prijatelji i kolege Jana Kerekeša u Varaždinu odlučili moliti i klečati za dobar gulaš.

"Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne trebaju kuhati, nosimo im gulaš jer ih volimo takve kakve jesu. Puno pusa od Kerekesh Teatra i prijatelja", stoji na Facebook stranici ovog kazališta.

Kopirati
Drag cursor here to close