Nakit, aksesoar, odjeća ...

Od para u hotelu na Beverly Hillsu ukradene stvari vrijedne oko 1,8 milijuna dolara

Tužiteljstvo je objavilo da je osumnjičeni De Castro, koji je uhićen na aerodromu u Los Angelesu zbog transporta ukradenih stvari između država, pušten uz kauciju do suđenja
Lifestyle / Flash | 25. 08. 2023. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otuđeno je oko 1,8 milijuna dolara nakita, aksesoara, odjeće i satova brazilskog para, koji je boravio u luksuznom hotelu u kalifornijskoj regiji Beverly Hills, javlja Anadolu.

Osumnjičeni Jobson Marangoni De Castro, koji je nekoliko puta odlazio u hotel "The Peninsula Beverly Hills", gdje je odsjeo brazilski par, koji je u grad došao na modni događaj, prevario je službenika hotela kako bi došao do ključa sobe.

Iz Ureda tužitelja središnjeg okruga Kalifornije navedeno je da je osumnjičeni ukrao stvari u vrijednosti od približno 1,8 milijuna dolara.

Ukradeni predmeti uključivali su pet kofera u vrijednosti od oko 5.000 dolara, torbicu u vrijednosti od 1.000 dolara, dijamantsku ogrlicu u vrijednosti od 200.000 dolara, sat u vrijednosti od 89.400 dolara, haljinu u vrijednosti od 14.000 dolara, odjeću, obuću i nakit u vrijednosti od 285.000 dolara...

De Castro je navodno odletio u Miami sedam dana nakon krađe, te poslao poruku kupcu na Instagramu kako bi prodao ukradenu robu.

Tužiteljstvo je navelo da je osumnjičeni kupcu želio prodati ukradene stvari.

Tužiteljstvo je objavilo da je De Castro, koji je uhićen na aerodromu u Los Angelesu zbog transporta ukradenih stvari između država, pušten uz kauciju do suđenja.

Kopirati
Drag cursor here to close