Loše vrijeme

Oblačno i kišovito sve do vikenda

Oblačno i kišovito vrijeme pratit će nas sve do vikenda.
Lifestyle / Flash | 22. 02. 2022. u 07:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, u centralnim i istočnim područjima sa slabim snijegom ili susnježica, na jugu sa kišom. Tijekom dana rijetko u Bosni može pasti slaba kratkotrajna kiša. U Hercegovini, postupno razvedravanje i više sunčanih perioda.

Vjetar većinom umjerene jačine sjevernog smjera. Povremeno sa jakim udarima vjetra. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu do 12 stupnjeva.

U Sarajevu oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom. Tijekom dana, postupan prestanak padalina. Jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna oko 7 stupnjeva.

U srijedu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno u Bosni može padati kratkotrajna kiša prije podne i sredinom dana. U Hercegovini sunčanije uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar većinom slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Povremeno može biti i jakih udara vjetra. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niskak oblačnost. Vjetar slab, u Bosni istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

Za petak se u Bosni i Hercegovini najavljuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima se očekuju i padaline. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close