Nebo iznad nas

Oblaci do kraja tjedna

U petak umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 15, a dnevna od 16 do 22 stupnja.
Lifestyle / Flash | 02. 05. 2023. u 12:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će u naredna tri dana biti pretežno oblačno s kišom.

Danas će prevladavati oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Intenzivnije padavine se očekuju u južnim i jugozapadnim područjima. Poslije podne i krajem dana, padavine će oslabiti, a ponegdje i prestati. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 13 do 19, na jugu do 22 stupnja.

U srijedu će biti oblačno vrijeme s kišom. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stupnjeva.

U četvrtak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima uz nešto više oblaka može pasti i malo kiše. U večernjim satima razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stupnjeva.

U petak umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 15, a dnevna od 16 do 22 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close