Magazin Start

Novi start za Start

Lifestyle / Flash | 14. 02. 2017. u 13:29 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više od 25 godina, 14. veljače izlazi novo izdanje magazina Start, koji je nekadašnji sinonim za najviše novinarske standarde s rekordnom nakladom od 400.000 prodanih primjeraka, najavio je u utorak glavni urednik novog Starta Igor Stažić.

"Imamo uhodane ljude i drugačiju priču te smo htjeli stvoriti magazin koji ima sasvim drugačiji pristup, magazin s dobrim vibracijama, bez politike i žutila. Ideja su prave vrijednosti, a magazin je nešto između auto magazina, lifestyle magazina i news magazina", kazao je Hini.

Start je mjesečni luksuzni magazin, dosta je opsežan, i teži oko 700 grama, a košta 15 kuna, rekao je Stažić i dodao da se nada dobrom plasmanu.

Stažić je priopćio da je Start do potkraj prošlog stoljeća bio najbolji magazin ikada tiskan na hrvatskom jeziku.

"Mnogi ga pamte kao svjetionik onog doba, kao suputnika koji je promovirao dobre vibracije, ultimativne tekstove, senzacionalne fotografije, liberalne zapadnjačke standarde... Ostavština je to, prema kojoj valja imati respekta, pa u tom smjeru idemo i danas", kazao je.

Novi Start, iako osmišljen po uzoru na stari, prilagođen je novom vremenu, standardima, tehnologijama, novim generacijama. "Nudi najviše novinarske standarde, pregršt odličnih tekstova i vrhunskih fotografija, no u modernijem ruhu", kaže Stažić.

Dodaje da je cilj podržavati i isticati vrijednosti i ljude koje su na površinu iznjedrili rad, pamet, moralnost, poštenje, uspješnost, sposobnost i dokazanost, Teme su znanost, moderne tehnologije, automobili, kao i kultura ili moda.

Kopirati
Drag cursor here to close