Mostar

Novčane potpore povodom Ramazanskoga bajrama

Lifestyle / Flash | 01. 07. 2016. u 11:38 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara danas je u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama darivala dvadeset socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Novčanu potporu u visini od po 150 KM uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i vršiteljica dužnosti ravnateljice Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić, priopćeno je iz Ureda za informiranje Gradske uprave Mostar. Gradonačelnik Bešlić je u svom obraćanju istaknuo kako ovim djelom Grad Mostar želi pružiti potporu i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti smanjene, te istaknuo kako će Grad Mostar nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima pred najvažnije vjerske blagdane. Vršiteljica dužnosti Marić također se pridružila čestitkama i lijepim željama, te zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori koja traje već deset godina.

Kopirati
Drag cursor here to close