Adrijana Kurtišaj

Nova BH ima novo zaštitno lice

Adrijana će biti angažirana kao voditeljica lifestyle emisije ''Nova In'', koja pod okriljem nove jesenske sheme Nove BH uskoro počinje s prikazivanjem.
Lifestyle / Flash | 17. 09. 2019. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Programskom timu Nove BH kao voditeljica zabavnog programa pridružuje se Adrijana Kurtišaj, jedno od najomiljenijih i najprepoznatljivjih TV lica u Bosni i Hercegovini.

Adrijana će biti angažirana kao voditeljica lifestyle emisije ''Nova In'', koja pod okriljem nove jesenske sheme Nove BH uskoro počinje s prikazivanjem. Najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, pregledi društvenih događanja, putopisi, ekskluzivni intervjui, moda, gastronomija, turizam i tradicija samo su dio sadržaja novog zabavnog formata.

''Ovo je velika prekretnica u mojoj profesionalnoj karijeri i radujem se novim izazovima, dinamičnom okruženju i radu s vrhunskim profesionalcima koje okuplja Nova BH. Nakon kratkog odsustva s malih ekrana, u potpunosti sam orijentirana i spremna za novi početak i stvaranje drugačijih kreativnih sadržaja koje će naši gledatelji, sigurna sam, prepoznati i rado gledati. Kroz 'Nova In' magazin želimo se približiti i ostvariti prisan odnos s publikom te dobrim pričama, kvalitetnim reportažama i aktualnim temama upotpuniti i uljepšati njihove poslijepodnevne sate. U vremenu kada loše vijesti prevladavaju, a brige i stres su svakodnevnica, želimo biti dnevna doza zabave, inspiracije i razonode'', naglašava Adrijana Kurtišaj.

Po zanimanju diplomirana pravnica, rad na televiziji Adrijana je izabrala kao životni poziv. Karijeru je započela prije 15 godina na OBN televiziji, a kroz dugogodišnji rad stekla je bogato iskustvo u svim televizijskim formatima. Iako je na početku bila privržena zabavnim serijalima, poslovne ambicije vodile su je kroz različite voditeljske i uredničke projekte, a posebno se ističe njezin angažman u sportskoj redakciji, gdje je kao voditeljica emisija Lige prvaka stekla dodatnu naklonost publike i pokazala zavidno znanje o nogometu.

Nova BH ove jeseni najavila je brojne novitete u serijskom i sportskom programu, a jačanjem tima zabavne redakcije te novim formatima, najmlađa komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini nastavlja graditi put povjerenja s gledateljima kroz vjerodostojno i objektivno informiranje, te vrhunsku zabavu koja će obogatiti njihove živote.

Kopirati
Drag cursor here to close