Bogato ljeto

Niz manifestacija za "Jablaničko ljeto 2016"

Lifestyle / Flash | 04. 07. 2016. u 10:59 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevladine organizacije, pod pokroviteljstvom Općine Jablanica, organiziraju niz manifestacija u okviru "Jablaničkog ljeta 2016".

Naime, folklorni ansambl Neretva Jablanica, organizirat će dvanaestu smotru folklora, na kojoj će sudjelovati mnogobrojna kulturno-umjetnička društva iz BiH, ali i regije.

U organizaciji odreda izviđača "Jablan", bit će upriličene dvije manifestacije i to izviđački višeboj "Neretva 2016" te izviđački kamp "Edukacija za djecu i omladinu".

Pored spomenutoga, u okviru Jablaničkog ljeta 2016 biti će održan i 21. tradicionalni noćni turnir u malom nogometu, ljetne igre 2016, rock maraton "Demo fest 2016", te škola kanua za mlade na Jablaničkom jezeru koju organizira Omladinski klub "Pod istim Suncem", kao i tradicionalni veslački maraton "Ismet Kovačević Gagula".

Također, za ovo ljeto planiran je i Sajam zdrave hrane, ljekobilja i pčelarstva, festival pjevača amatera "Glas Neretve", te kulturno-umjetnička manifestacija "Prijatelji - prijateljima", kao i internacionalni kup "Jablaničko ljeto 2016".

Kopirati
Drag cursor here to close