Trodnevni Festival

Nezaboravna avantura u srcu prirode – OK FEST

Lifestyle / Flash | 13. 05. 2015. u 15:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji provod, najbolja zabava i druženje i ove godine očekuju vas 3-4.7. na Tjentištu gdje će se održati drugi po redu festival za mlade 'OK Fest'.

Rafting, planinarenje, filmske projekcije, panel diskusije, boravak u fantastičnom prirodnom ambijentu i  koncerti najpopularnijih domaćih i regionalnih izvođača i bendova, samo su dio sadržaja i programa koji vas očekuje u NP Sutjeska.

Sve info pratite i na naim eventima:OK Fest - https://www.facebook.com/events/876311192426304/OK Fest, polazak iz...

Posted by OK Fest on Friday, May 8, 2015


Zabranjeno pušenje; Elemental; Brkovi; Eyesburn; Bad Copy; Rundek Cargo Trio; Električni orgazam; Darkwood Dub i Hladno pivo headlineri su ovogodišnjeg OK Festa. Atmosferu pred njihove nastupe zagrijat će, domaći autorski bendovi, dobro poznati ljubiteljima dobrog zvuka. Oni su:  Shanghai Street Fight; M.O.B.S.; Tanker; Pajperov smijeh; Margine; alexAndria.

Da dobre zabave ne bi nedostajalo, za sve one koji budu boravili u našem OK kampu, pripremili smo i 'OK stage' na kojem će nastupiti dobro poznati trojac FMJAM-a: DJ Soul (3.7.), Sassja (4.7.) i Frenkie (5.7.). Posljednjeg dana OK Festa – 5. srpnja, pored Frenkija na istom stageu nastupit će i sarajevski bend Billy Andol.

Ulaz na koncerte je besplatan, a za trodnevni boravak na festivalu i uživanje u sadržajima i programu ovogodišnjeg OK Festa, u ponudi su naši paketi o kojima više info možete naći na našoj službenoj web stranici www.okfest.net

'Doživi avanturu, osjeti prirodu...dođi na OK Fest'

Kopirati
Drag cursor here to close