Uvelike se priča

Nevjerojatan spoj |Tko to ljubi Kim Kardashian

Čuveni američki nogometaš, što je i za očekivati, nema problema s pronalaženjem nove ljubavi, a sve su glasnije povezuje s jednom od najpoznatijih žena svijeta Kim Kardashian.
Lifestyle / Flash | 10. 07. 2023. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Kim Kardashian

Tom Brady prošle se godine razveo od supruge Gisele Bündchen nakon 13-godišnjeg bračnog odnosa. Čuveni američki nogometaš, što je i za očekivati, nema problema s pronalaženjem nove ljubavi, a sve su glasnije povezuje s jednom od najpoznatijih žena svijeta Kim Kardashian.

Uvelike se priča da su Tom i Kim već neko vrijeme u ljubavnoj vezi, a Dave Portnoy - osnivač Barstool Sportsa i veliki navijač New England Patriotsa - u javnost je izašao s pomalo bizarnim istupom. Portnoy savjetuje Bradyju da se ne upušta "na duže staze".

Foto: Getty Images / Tom Brady prošle se godine razveo od supruge Gisele Bündchen

''Tom, nemoj izlaziti sa ženama iz obitelji Kardashian. Ako si se ti spustio na tu razinu, onda svi padamo s tobom. Povraća mi se od same pomisli da možeš biti s njom. Ako je već želiš j*****, odradi to u motelu i pohvali se prijateljima. Ona je zgodna, milijunašica je, ali j*** se pred kamerom da bi postala slavna. A ti si Tom Brady, ti si bolji od toga. Ako ti nisi bolji od toga, onda nitko nije. Nisi ti za svijet Kardashiana, ne želim te vidjeti tamo'', govorio je Portnoy u objavljenoj video snimci na Twitter profilu Barstool Sportsa.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kopirati
Drag cursor here to close