Nestajanje

Gubite čarape za vrijeme pranja rublja? Evo gdje one završavaju!

Ljudi se šale da članovima svoje obitelji duguju ispriku nakon što su vidjeli koliko čarapa perilice mogu pojesti - kao što su mnogi od nas cijelo vrijeme sumnjali!
Lifestyle / Flash | 04. 05. 2023. u 19:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste ikada prali rublje i primijetili da vam nakon pranja fali jedna čarapa, niste jedini. Ovaj zagonetni trenutak sigurno će vas natjerati na razmišljanje jer je frustrirajuće pokušavati otkriti gdje je taj odjevni predmet nestao. Ali, ispada da bi vaša perilica rublja mogla biti krivac. Kao što mnogi od nas sumnjaju kad se suoče s ovim problemom, perilice za rublje ponekad pojedu čarape. Srećom, korisnik TikToka otkrio je skriveni odjeljak gdje bi se one mogle nalaziti, prenosi Večernji list.

U videu koji je podijelio @d7customz, može se vidjeti kako muškarac skida rub perilice da pogleda unutra i otkriva hrpu čarapa. Drugi su korisnici bili zadivljeni ovim otkrićem pa je tako jedan napisao: 'Dugujem ispriku svojoj obitelji jer sam ih krivio za gubljenje čarapa', a drugi je dodao: 'Ne mogu vjerovati da su godine šale kako perilica jede čarape zapravo istinite'.
@d7customz Do you ever wonder where your socks go?  #screammovie #fypviral #washerhacks #socks#maintenance  original sound - GLOSS

Postoji nada

No, dobra vijest za ljude koji traže svoje nestale čarape je da postoji nada. Kao što je web stranica Reviewed objasnila kada je istraživala problem, to je uobičajena pojava kod različitih vrsta perilica, uključujući strojeve s prednjim i gornjim punjenjem. Ponekad se čarape zarobe u različitim dijelovima, a preopterećenje perilice također može uzrokovati probleme. Ako imate prednji utovarivač, možda ćete moći doći do svojih čarapa ako provjerite postoji li prostor za čišćenje.

Naravno, perilica rublja nije jedino mjesto gdje mogu zapeti. Moguće je da su vam čarape nestale negdje drugdje u procesu. Kada ste u potrazi za nestalim rubljem, vrijedi provjeriti i svoju sušilicu rublja. Pažljivo pogledajte unutrašnjost hvatača za dlačice ako se nalazi na prednjoj strani vaše sušilice, jer je to uobičajeno mjesto za skrivanje.

Kopirati
Drag cursor here to close