Park&Shop Međugorje

Nescafe Zimski grad

Lifestyle / Flash | 12. 12. 2014. u 08:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Božićna čarolija očekuje Vas u "Nescafe Zimskom gradu" Bingo - Park&Shopa Međugorje

Od 12.12. do 23.12.2014 u velikom šatoru na platou centra Bingo – Park & Shopa čeka vas blagdanski ugođaj u kojem se nalaze sajamske kućice sa bogatom ponudom hrane i pića, rukotvorina, izložbi kreativaca, božićnih ukrasa i ostalih domaćih proizvoda kućne izrade.

Imate priliku posjetiti kućicu Djeda Božićnjaka s kojim se možete družiti, slikati i naravno od njega dobiti prigodne poklončiće. Svakim danom bit će upriličen dječiji program koji će trajati od 13.00-19.00 od druženja sa crtanim likovima, do raznih predstava, mađioničara, modeliranje balona itd.

Bit će puno pjesme, klapa i tamburaša, plesnih i folklornih skupina, prezentacija, te degustacija lokalnih proizvođača vina.

13.12.2014 Subota, upriličen je i Late Midnight Shoping sa mnoštvom popusta u svim radnjama u Park and shopu, a posebno bi izdvojili veliku sezonsku akciju koja počinje u Deichmann trgovini, upravo to večer.

Dođite, posjetite nas i budite dio ovog blagdanskog ugođaja.

Generalni sponzor sajma: Nestle - Zlatni sponzor: Hipp - Srebreni sponzor: Lino - Brončani sponzor: Eronet, Viloeta i Erdal

Medijski pokrovitelji: Radio Grude, Radio MiR Međugorje, Elite Media i Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close