Nestabilno vrijeme

Nema poboljšanja: I dalje nestabilno vrijeme praćeno pljuskovima i grmljavinom

Lifestyle / Flash | 16. 06. 2014. u 13:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U većem dijelu Bosne i Hercegovine sutra će prevladavati pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, praćeno kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Intenzivnije padaline očekuju se u južnim, jugoistočnim i zapadnim područjima. Mjestimično uz grmljavinu postoje i uvjeti za pojavu i grada. Krajem dana i tijekom noći očekuje se i postupan prestanak padalina i smanjenje oblačnosti.

Vjetar, slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 9 do 15, na jugu do 19, a najviša dnevna od 15 do 23, na jugu do 25 stupnjeva.

U Sarajevu nestabilno vrijeme, praćeno kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna oko 19 stupnjeva.

U našoj zemlji danas je bilo pretežno oblačno s mjestimičnom kišom, a ponegdje uz kišu registrirana je i grmljavina.

Temperature u 14 sati: Bjelašnica 6 stupnjeva, Ivan-sedlo 11,
Sarajevo 14, Tuzla, Bugojno i Gradačac 15, Zenica i Bihać 16, Sanski Most i Banja Luka 17, Mostar i Lino 18 i Neum 19 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Uslijed nestabilnog i prohladnog vremena, biometeorološke prilike bit će nepovoljne.

Nepovoljne biometeorološke prilike kod većine populacije mogle bi uzrokovati lošije raspoloženje i nervozu, a osjetljivije osobe trebalo bi da se prikladno obuku u prijepodnevnim satima.

Sudionici u prometu sugeriraju se opreznija vožnja zbog povremenih pljuskovtih padalina.

Kopirati
Drag cursor here to close