Iduće stanice Zvornik I Banja Luka

Nektar Ok Fest karavan za vikend u Trebinju

Riječ je o projektu koji je OK team pokrenuo s namjerom i željom da što kvalitetnije promovira planirani i najavljeni program festivala za 2021. godinu.
Lifestyle / Flash | 29. 10. 2020. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vikend koji je pred nama, 31. listopada – 1. studenog, OK team će u suradnji s Kulturnim centrom Trebinje realizirati program Nektar OK Fest karavana.

Riječ je o projektu koji je OK team pokrenuo s namjerom i željom da što kvalitetnije promovira planirani i najavljeni program festivala za 2021. godinu, te u partnerstvu na institucijama kulture u Republici Srpskoj i BiH stvori kvalitetan kulturni sadržaj koji će istovremeno vratiti program i publiku u ove ustanove. Namjera istoga je da „probudi“ i „osvježi“ kulturne sadržaje u našoj zemlji, koji su gotovo upotpunosti obustavljeni tijekom većeg dijela 2020. godine, zbog posljedica pandemije korona virusa.

Stanice Nektar OK Fest karavana su one sredine iz kojih dolazi najveći broj posjetilaca na Tjentište, kako bi im na taj način pružili zahvalnost za ukazano povjerenje tijekom 6 godina postojanja festivala, ali i kako bi im u vrijeme krize izazvane pojavom korona virusa donijeli dašak Tjentišta i festivala u njihov grad. Kompletan program sprovodi se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama koje su u trenutku realizacije istoga na snazi.

Nakon Foče, gdje je projekat uspješno realiziran sljedeća stanica je Trebinje gdje vas u subotu 31. listopada u trebinjskom rock baru Underground u 12 očekuje promocija knjige „Bunt dece socijalizma“, autora Dušana Vesića, koja donosi priču o prvoj generaciji bendova novog vala jugoslovenske rock kulture.

Istoga dana u 19 bit će i službeno otvorena izložba fotografija „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića u Galeriji Kulturnog centra Trebinje.  Nakon svečanog otvaranja, od 20 u Pozorišnoj sali Kulturnog centra očekuje vas koncert Nenada Marića, alias Kralj Čačka koji će nastupiti u solo/duo varijanti. Njegova muzika predstavlja mješavinu jazza, bluesa, rock 'n' rolla i šansone i ne tako rijetko, mnogi ga uspoređuju s velikanom Tomom Waitsom. 

Nedjelja 1. listopad od 18 sati rezerviran je za projekciju filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva. Riječ je o dokumentarnom filmu o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, čovjeku koji je prerastao muziku i postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma – Branku Črnac Tusti, frontmenu benda KUD Idijoti. Od 20 sati očekuje vas projekcija filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića  s elementima igranog filma.

Kompletan program izvodi se u skladu s epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje.

OK team već je najavio program za Zvornik (05. – 06. studeni) i Banja Luku (10. – 11. studeni), gdje se program realizira u suradnji s Domom omladine Zvornik i Kulturnim centrom Banski dvor.

Program možete pogledati u nastavku:

Zvornik 5. – 6. studeni

DOM OMLADINE ZVORNIK

četvrtak 5. studeni

18 – projekcija filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva

20 – projekcija filma „Nebeska tema – Priča o Vladi Divljanu“, redatelja Mladena Matičevića

Petak 6. studeni

19:30 - Otvaranje izložbe – „OK Fest retrospektiva“ – autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka

20 – Koncert Combine Quartet

Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice možete od 1. studenog preuzeti u Domu omladine Zvornik.

Banja Luka 10. – 11. studeni

Utorak 10. studeni

17 – promocija knjige „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, autora Branka Rosića - Peckham Pub

20 – Koncert „Kanda, Kodža i Nebojša“, UNPLUGGED

Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor (cijena ulaznice 10,00 KM)

Srijeda 11. studeni

12 - Otvaranje izložbe – „OK Fest retrospektiva“ – autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka

Klub studenata Banjaluka

18 – projekcija filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva

Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor (ulaz besplatan)

20 – projekcija filma „Nebeska tema – Priča o Vladi Divljanu“, redatelja Mladena Matičevića

Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor (ulaz besplatan)

Prodaja i podjela ulaznica i pozivnica za program u Kulturnom centru Banski dvor počinje 29. listopada od 12 sati na biletarnici Banskog dvora. Ulaznice se mogu kupiti i preuzeti svakim danom, osim nedjeljom u razdoblju od 12 do 18 sati.

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

Ne propustite zanimljive sadržaje koji donose u vaš grad. Pridružite se Nektar OK Fest karavanu, prisjetite se najljepših trenutaka s Tjentišta, i pripremite se za novo zajedničko druženje i poglavlje Nektar OK Festa 2021, koje vas očekuje 16/17/18 srpnja 2021. u Nacionalnom parku Sutjeska.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close