Kreativnost

Nije Mostar samo smeće - građani uređuju dvorišta oko zgrade

Nečije ''smeće'' može biti super ideja za nečiju dekoraciju
Lifestyle / Flash | 03. 08. 2020. u 10:06 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije Mostar samo grad pun smeća, ima on i svojih lijepih strana i ljudi koji rado uljepšavaju i održavaju dvorište oko zgrade, ne čekajući da za njih to uradi netko drugi.

Na facebook stranici Žućo BiH, koji želi biti glas savjesnih građana, objavljene su fotografije uređenog dvorišta jedne zgrade u Mostaru.

Stanari koji su se potrudili urediti vrt oko svoje zgrade, u uređenju su koristili i stare odbačene gume, igračke, limenke, cipele, ili što bi neki rekli, 'smeće' koje super izgleda kao ukras. Važno je samo biti kreativan.

''Jedna malo drugačija Cinderella od one na Panjevini je svratila u kvart na vrhu Avenije K.Tomislava. Tu smo pronašli, fotografirali dvorište jedne zgrade i ugodno se iznenadili kreativnošću osobe(a) koja uređuje ovaj prostor. Kreativna, željna preuređenja vrta ili dvorišta, a sve po sistemu „uradi sam“ ova osoba ili više njih su u prednosti zbog vrlo jeftinog uređenja, ali i kreiranja jedinstvenog i originalnog prostora. Dežurni kritičari, kakvih je u zadnje vrijeme na našoj mrežnoj stranici sve više, naći će mnogo mana za ovaj kreativni projekat uređenja dvorišta ispred zgrade, međutim isti se nisu " proslavili" u svojim kvartovima čineći nešto slično. Ovim putem čestitamo kreatorima ove ideje i veliko HVALA od ekipe Žućo BiH'', navodi se na facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close