Na Nastavničkom fakultetu

Neka razlog bude život - Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Mostaru

'Kako bi se osiguralo brzo, kvalitetno i sigurno liječenje bolesnika potrebno je uvijek imati dovoljan broj darivatelja krvi, a time i dovoljne količine krvi''.
Lifestyle / Flash | 08. 05. 2023. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unija studenata Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru zajedno sa džematom Zalik u petak, 12.05.2023. godine organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja će biti održana na Nastavničkom fakultetu u periodu od 10 do 12h.

Svjesni činjenice kako su u ljetnom periodu našim bolnicama zalihe krvi potrebnije više nego inače, nadamo se kako će se što veći broj građana odazvati na ovu akciju, navode u priopćenju Unije studenata.

''Ovim putem pozivamo sve dobrovoljne davaoce koji su u mogućnosti, da daruju krv i na taj način spase nečiji život! Akciji se mogu odazvati studenti, profesori i svi dobrovoljni davaoci krvi, kao i oni kojima je prvi put da daruju krv. Krv nije moguće proizvesti na umjetan način. Jedini izvor toga lijeka je čovjek-darivatelj krvi. Svi mi, kada nam zatreba krv kao lijek, ovisni smo samo o dobrovoljnim darivateljima krvi. Kako bi se osiguralo brzo, kvalitetno i sigurno liječenje bolesnika potrebno je uvijek imati dovoljan broj darivatelja krvi, a time i dovoljne količine krvi'', kazali su u priopćenju iz Unije studenata, pozivajući sve da daruju svoju krv s razlogom.

''Neka razlog bude život'', poručuju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close