Lagana šetnja

Nedjelja rezervirana za planinarenje: Mostarci se zaputili na Čabulju

Mostarci i njihovi gosti nedjelju će provesti planinareći te zajedno uživajući na svježem zraku i pogledu s vrha Čabulje.
Lifestyle / Flash | 09. 10. 2022. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojni planinari, ali i ljubitelji prirode odazvali su se na poziv HPD Prenj 1933. Mostar te se priključili tradicionalnom planinarskom druženju pod nazivom "Mostar Outdoor".

Naime, Mostarci i njihovi gosti nedjelju će provesti planinareći te zajedno uživajući na svježem zraku te pogledu s vrha Čabulje.

Foto: Bljesak.info / Nedjelja rezervirana za planinarenje: Mostarci se zaputili Bogodol

"To su dani otvorenih vrata našeg Društva u kojima svim zainteresiranima nudimo više informacija o aktivnostima našeg društva kao što su redovni izleti, planinarske i druge škole te obuke, trail utrke i slično. Prilika je to svima da budu sudionici planinarskih tura te se uz ručak i okrjepu druže sa našim članovima", ranije su najavili iz HPD Prenj 1933. Mostar.

Čini se kako je njhov poziv zainteresirao mnoge, a za sve je organiziran i besplatan prijevoz autobusom.

Organizirane su dvije planinarske ture, odnosno; uspon na Veliku Vlajnu 1780 mnv, najveći vrh Čabulje (trajanje 3,5h u jednom smjeru) te lagana šetnja po obroncima Čabulje za one slabije kondicije (trajanje cca. 1h15m u jednom smjeru).

Po povratku je planirano druženje ispred planinarskog doma "Miljenko Bošnjak“"na Bogodolu uz neizostavni planinarski grah od 14:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close