Mišo spreman!

Ne propustite koncert legendarnog Mate Miše Kovača u Širokom Brijegu!

Lifestyle / Flash | 30. 12. 2015. u 18:22 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kralj hrvatske zabavne glazbe Mate Mišo Kovač trebao je nastupiti u širokobriješkoj dvorani Pecara 27.12., no zbog virusne upale pluća koncert je zakazan za 8. siječnja 2016.

''Pjevač se brzo oporavlja, osjeća se odlično i u potpunosti je spreman za predstojeći koncert u Širokom Brijegu'', kazali su iz managementa Mate Miše Kovača.

Mišo je poručio da će se itekako odužiti svojoj vjernoj publici glazbenim spektaklom kojeg će Hercegovina dugo pamtiti. Uz vječne hitove ''Ako me ostaviš'', ''Ostala si uvijek ista'', ''Ti si pjesma moje duše'', ''Nikoga nisam volio tako'' i brojne druge, Mate Mišo Kovač će, kako to uvijek i biva na njegovim koncertima, ujediniti sve generacije. Kao gošća na pozornici će mu se pridružiti kćer Ivana.

Prodaja ulaznica se nastavlja do koncerta na ovlaštenim prodajnim mjestima - info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci (Mostar), Kavani kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffeu (Posušje), noćnom klubu Diamond (Ljubuški), te online preko kupikartu.ba, a prethodno kupljene ulaznice vrijede i za novi datum.

Kopirati
Drag cursor here to close