Medo mali

Ne moraš biti snažan i grub - kakve muškarce žene vole

Mišićavi muškarci više nisu najpoželjniji
Lifestyle / Flash | 19. 06. 2019. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja Planet Fitnessa, koje je obuhvatilo 2217 sudionika, puniji muškarci puno su privlačniji od mišićavih, prenosi DailyStar portal.

Nevjerojatnih 65 posto ispitanica reklo je da im je prirodan izgled muškog tijela privlačniji. To je osam posto više nego prošle godine, što je zapravo odlična vijest za sve one s pokojim kilogramom viška.

Istraživanje je također pokazalo da većina žena, točnije njih 51 posto, više voli "dad body" od isklesanih trbušnih mišića, tzv. trend koji slavi "prirodno muško tijelo”, a sinonim je za muškarce koji se ne opterećuju previše teretanom i brojanjem kalorija, a najčešće se odnosi na mlade ili nešto starije očeve.

Ove godine, muški sudionici su otkrili da se puno bolje osjećaju u svojim tijelima. Nevjerojatnih 79 posto njih izjavilo je da su zadovoljni svojim izgledom, što je 13 posto više nego lani.

"Fokus je na licu, a ne više toliko na tijelu. Pomak je to koji je smanjio pritisak da tijelo mora biti isklesano i umjesto toga dopušta da ono bude zaobljeno i podatno", rekao je plastični kirurg Rajiv Grover.

Najneobičnije stvari koje žene obožavaju na muškarcima

Ranija istraživanja pokazača su da žene katkad na muškarcima privlače dijelovi tijela za koje to nikad ne biste mislili.

1. Pivski trbuh

Iako je lijepo vidjeti mišiće na trbuhu, mnogim je ženama jednako seksi i pivski trbuščić, kojim su muškarci često jako opterećeni.

2. Gležnjevi

Čudno, ali žene su priznale da su im gležnjevi na muškarcima poprilično seksi. Vrućine su stigle, stoga ih slobodno pokažite!

3. Vene na rukama

Ranija istraživanja pokazala su da mnoge žene vole izražene vene na rukama muškaraca

4. Ruke

"Možda je neobično, no uvijek na muškarcima prvo gledam kakve ruke imaju. Volim vidjeti lijepe ruke", kazala je jedna žena.

5. Muški miris

Žene vole osjetiti miris muškarca nakon napornog dana na poslu.

6. Vrat

Lijep vrat kao da ih zove da ga poljube, a mnoge žene to obožavaju raditi.

6. "Rupice na leđima"

Nalaze se na dnu leđa, iznad stražnjice, iako ih svi zapravo imamo, kod mnogih se ne vide. One vidljive žene obožavaju, jer su im jako seksi.

Kopirati
Drag cursor here to close