Za glatku i meku kožu

Recept za jeftin i učinkovit balzam za ruke iz kućne radinosti

Prije korištenja balzama iz kućne radinosti svakako desetak minuta namočite ruke u otopini od jedne litre vode i dviju žlica morske soli.
Lifestyle / Flash | 28. 02. 2018. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo je onih koji ovih hladnih dana nemaju problema s ispucalom kožom na rukama. Naša se koža teško bori s hladnoćom, studen osobito nagriza ruke čiju ćete kožu uspješno oporaviti ukoliko kod kuće napravite ovaj efektan i jeftin balzam s vlastitim potpisom.

Ne bacajte novac na skupe kozmetičke preparate, jer u vlastitom domu imate sve ono što vam je potrebno kako bi koža na vašim rukama opet bila meka i elastična, piše Slobodna Dalmacija.

Prije korištenja balzama iz kućne radinosti svakako desetak minuta namočite ruke u otopini od jedne litre vode i dviju žlica morske soli.

SASTOJCI ZA BALZAM (sve izmiješati):

– 2 svježa žumanca

– 2 velike žlice meda – 2 velike žlice ulja (maslinovo, bademovo, laneno)

Balzam nanesite na čiste, suhe ruke, koje ćete nakon 20-ak minuta isprati vodom i namazati kremom koju inače upotrebljavate.

Balzam možete koristiti 2-3 puta dnevno. Njegov rok trajanja je pet dana (obavezno ga držite u hladnjaku). Rezultati će na vašim rukama biti vidljivi već nakon nekoliko korištenja - ispucale pukotine će nestati, a koža će opet biti glatka i mekana.

Kopirati
Drag cursor here to close