2022. godine na Floridi

Navijačice iz Širokog, Mostara i Gruda predstavljaju BiH na Svjetskom cheerleading prvenstvu

Svjetsko cheerleading prvenstvo za 2021. godinu zbog pandemije održati će se online krajem rujna.
Lifestyle / Flash | 11. 05. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Svjetskom cheerleading prvenstvu 2022. godine koje se održava u Orlandu, Florida USA, Bosnu i Hercegovinu predstavljati će sportašice iz Širokog Brijega, Mostara i Gruda.

U kategoriji  Freestyle pom duo natjecat će se Natalija Galić, Ljubotići, Široki Brijeg (HCK Široki) i Valentina Kraljević, Polog, Široki Brijeg (HCK Široki), u kategoriji Hip Hop cheer duo natječu se Nikolina Čolak, Ledinac, Općina Grude (HCK Široki) i Antonija Jozeljić, Mostar (HCK Široki).

Zamjena je Stela Mandić, Široki Brijeg (HCK Široki)

Stožer reprezentacije za sada čini Dajana Markotić iz mostarskog PCK Erigo D. Ostatak stožera biti  će naknadno odlučen.

''Prema prepozicijama Cheerleading saveza Bosne i Hercegovine u duo disciplinama Bosnu i Hercegovinu predstavljaju oni sportaši koji osvoje date discipline na državnom prvenstvu. Obe discipline na državnom prvenstvu osvojile su sportašice Hrvatskog cheerleading kluba Široki. U slučaju bilo kakvog neočekivanog odustajanja, ozljede itd. u reprezentaciji iduće mjesto pripasti će sportašicama iz Plesnog i cheerleading kluba Erigo D Mostar koje su u istim disciplinama bile drugoplasirane na državnom prvenstvu održanom 08.05.2021. godine u Grudama'', priopćeno je iz Cheerleading saveza Bosne i Hercegovine.

Svjetsko cheerleading prvenstvo za 2021. godinu zbog pandemije održati će se online krajem rujna.

''Ovisno o načinu organizacije i potrebama očekujemo veći broj naših sportaša na istom'', priopćeno je iz Cheerleading saveza Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close