Dan zaljubljenih

Natjecanje u najdužem poljupcu

Lifestyle / Flash | 13. 02. 2012. u 12:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tajlandski parovi počeli su maratonsko natjecanje u ljubljenju koje se tradicionalno održava svake godine uoči dana svetog Valentina - Dana zaljubljenih.

Ovaj zanimljivi maraton održava se na tajlandskoj plaži u Pataji, koja je oko 100 kilometara udaljena od Bangkoka, a sedam parova pokušat će da obori svjetski rekord u najdužem poljupcu koji trenutno iznosi oko dva dana, prenosi u ponedjeljak Reuters.

Glavni preduvjet za ovo natjecanje je da parovi ne odvajaju svoje usne ni za vrijeme odlaska u toalet ni za vrijeme obroka.

Maraton je počeo u nedjelju i trajat će do 14. veljače, a par koji uspije da se ljubi duže od 46 sati, 24 minuta i devet sekundi osvojit će vrijedne nagrade. Taj rekord postavili su 2011. godine Lakana Tiranarat (31) i njen suprug, koji su se vratili i ove godine da ponovo pokušaju da obore rekord.

Svaki par za sebe ima jedan kvadratni metar prostora, hrana i piće se uzimaju na slamku, a upotreba četkice za zube može rezultirati razdvajanjem usana i diskvalifikacijom. U toalet se odlazi zajednički i u prisustvu sudije.

Organizatori maratona su istakli da se ovogodišnji broj natjecatelja smanjio jer je prilično teško oboriti prošlogodišnji rekord. Onaj par koji obori rekord dobit će kao nagradu dijamantski prsten u vrijednosti od 3333 dolara i hotelski vaučer u dvostrukoj vrijednosti.

Kopirati
Drag cursor here to close