druženje s natali

Natali Dizdar po prvi puta u punom sastavu u Mostaru

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2015. u 12:13 K.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druženje s Natali Dizdar, umjetnicom koja je nedavno proslavila deset godina karijere, uoči koncerta koji će se održati 28. travnja u sklopu Mostarskog proljeća, organizirano je u prostorijama Hypo Alpe Adria banke u Mostaru.

''Ovo je prvi koncert u Mostaru koji ćemo izvesti s cijelom postavom mog benda, i izuzetno mi je drago što sam tu te ćemo se kroz ovako lijepu manifestaciju predstaviti mostarskoj publici'', rekla je umjetnica i istaknula kako će publika na večerašnjem koncertu imati priliku poslušati pjesme s prvog i drugog albuma, kao i neke izvedbe s albuma ZKM live.

''Imali smo mini turneju po glavnim gradovima regije tako da mi je čast i večeras u Mostaru predstaviti svoje pjesme kao i moj novi singl 'Iluzionist'', rekla je Dizdar uoči koncerta koji će biti održan u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u 20 sati.

Na press konferenciji su pored Natali Dizdar sudjelovali i Gordan Jurišić, član predsjedništva Matice hrvatske Mostar, te Ana Jurković iz Odjela marketing i korporativnih komunikacija Hypo Alpe-Adria banke.

''17 godina održavanja manifestacije Mostarsko proljeće dokaz je stabilnosti, važnosti i neophodnosti ovog kulturnog događaja i za Mostar kao jedan od kulturnih centara naše zemlje, ali i BiH uopće. Kada podržavate projekte kao Mostarsko proljeće, koji donose i promoviraju umjetnost, tu nema mjesta za mnoge priče, jer svaki vid umjetnosti sam će za sebe ispričati priču o važnosti svog postojanja. Izuzetno smo ponosni na Mostarsko proljeće i na priliku da ugostimo Natali i najavimo njezin koncert'', rekla je Jurković.

Kopirati
Drag cursor here to close