Zagrljeni i zaljubljeni

Napokon zajednička fotografija Šime i Kaje

Na fotografiji zaljubljeni Kaja i Šime leže na jahti, grle se i smiju, a manekenka je u opis fotografije stavila samo srce.
Lifestyle / Flash | 26. 06. 2022. u 17:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kaja Vidmar objavila je prvu zajedničku fotografiju sa Šimom Vrsaljkom nakon potvrde njihove veze.

Slovenka Kaja Vidmar nedavno je, nakon nekoliko mjeseci glasnih šuškanja, potvrdila vezu s hrvatskim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom, a sada je objavila i njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Na fotografiji zaljubljeni Kaja i Šime leže na jahti, grle se i smiju, a manekenka je u opis fotografije stavila samo srce.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Ona je glasine o njihovoj ljubavi ranije potvrdila fotografijom na kojoj ga je označila. 'Moje sve', napisala je ispod crteža koji prikazuje likove koji sliče njima i drže bebu u naručju i kratko poručila. Šime se zasad o novoj djevojci, s kojom je nedavno dobio i kćer, nije oglasio.

Kaja već neko vrijeme živi u Madridu, kao i Vrsaljko. Tamo je završila tečaj kožarstva i šivanja te je nedavno pokrenula svoj brend odjeće, prenosi Story.

'Oduvijek su me fascinirali kožne jakne, kožni kaputi i torbe u nekom starijem rock stilu u kombinaciji s elegancijom. Vjerovali ili ne, ja sam svoj brend pripremala dvije godine. Kad sve radiš sam, sa svojim idejama i svojim rukama i to u većoj i novoj zemlji, sve nekako duže traje’', rekla je ranije za slovenski portal 24ur.

Koliko je njihova veza ozbiljna pokazuje i činjenica da ju je njegova obitelj odlično prihvatila, što je ona otkrila fotografijom na kojoj je pozirala sa Šiminom majkom i djevojkom njegova brata.

Kopirati
Drag cursor here to close