Kažu meteorolozi

Nakon sunčanog Praznika rada dolazi naoblačenje i kišni dani

Za ponedjeljak, 2. svibnja očekuje se pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Lifestyle / Flash | 30. 04. 2022. u 11:16 Bljesak.info
Praznik rada

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni. U Hercegovini, vjetar će poslije podne imati  zapadni i jugozapadni smjer. Dnevna temperatura od 17 do 22, na jugu do 25 stupnjeva.

U nedjelju, 1. svibnja, bit će pretežno sunčano vrijeme. Poslijepodne se očekuje porast naoblake u Bosni praćen pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini naoblačenje krajem dana ili tijekom noći. Vjetar slab na jugozapadu Bosne i u Hercegovini jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 7 do 11, na jugu do 14, a dnevna od 17 do 22, na jugu do 25 stupnjeva.

Za ponedjeljak, 2. svibnja očekuje se pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prognozirana jutarnja temperatura je od 6 do 11, na jugu do 14, a dnevna od 12 do 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva.

U utorak, 3. svibnja, bit će pretežno oblačno s kišom ili lokalnim pljuskovima, uglavnom u Hercegovini, zapadnim, djelomično središnjim i istočnim područjima Bosne. Prestanak padavina očekuje se u drugom dijelu poslijepodneva. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 14 do 20, na sjeveru Bosne do 23 stupnja.

Za srijedu, 4. svibnja, prognozirano je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne se očekuju lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 14 do 20, u Hercegovini i na sjeveru Bosne do 24 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close