'posljednji dani'

Nakon heroina, pop se obrušio na poze u realityju

Lifestyle / Flash | 17. 03. 2016. u 07:06 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iguman manastira Podmaine otac Rafailo, koji je uzburkao javnost svojom izjavom o heroinu, sada je govorio o reality programima, a sve je iznenadio svojom analizom ponašanja sudionika Parova.

Iguman je slučajno, kako kaže, bio u jednom domu u kojem je bio uključen televizor, a na njemu je bila reality emisija na "sretnoj televiziji".

''Taj mladić se opustio, bljuje... To je govori da je čovek u krizi... Taj mladić pokazuje visoki stupanj posjednutosti, đavoimanosti. Momak je ispunjen demonima. Oko njega razvaljene žene, razvaljene, u nekim sodomskim pozama, sve ide uživo, sve je dopušteno'', riječi su kojima iguman počinje analizu onoga što je vidio. On detaljno analizira cjelokupnu emisiju na "sretnoj televiziji", ali i medijski fenomen reality emisija.

''Htjeli mi to vidjeti ili ne, oni najavljuju nadolazeće katastrofe. To je potop sličan onom iz vremena praoca Noe. Rekao je i Gospod da će tako biti, to su simptomi "posljednjih dana". Zrak nade je pokajanje svakog čoveka. U ovom slučaju, pokajanje podrazumjeva odstupanje i izlaženje iz tog prostora'', zaključuje crnogorski iguman.

''Te scene možemo vidjeti, slučajno ušavši u neki dom, ta nečistoća natapa te domove. To je duhovni koncentrat adskog zla"... To je gledana emisija i otkriva teško duhovno stanje u koje nalazimo'', rekao je iguman.

Pojmovi "crna misa", "sotonistički rituali", "sotonski obredi" samo su neki od onih koje koristi iguman Rafailo govoreći o reality emisijama i uopće utjecaju televizije na naše živote, odnose u obitelji, kao i posljedicama na psihičko i fizičko zdravlje.

Kopirati
Drag cursor here to close