tri nove pjesme

Nakon deset godina: Manu Chao se vraća!

Lifestyle / Flash | 06. 02. 2017. u 11:03 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manu Chao - glazbeni revolucionar, aktivist i vodeći glas world-music pravca, vraća se na glazbenu scenu sa čak tri nove pjesme - „Words of Truth“, „No solo en China hay futuro“ i „Moolight Avenue“.

Nakon deset godina od izlaska njegovog posljednjeg studijskog albuma „La Radiolinia“, poznati francuski glazbenik španjolskog porijekla objavio je na svojoj stranici manuchao.net tri nove pjesme i obećanje da će ih biti još tijekom 2017. godine.

U svetu koji je zatrpan informacijama, lažima, obmanama i nedostatkom pažnje, neophodno je da se čuje istina. Upravo o tome govori pesma „Words of True“, u prepoznatljivom reggae maniru.

Pesmu „No solo en China hay futuro“ Manu Chao je posvetio svojim susjedima i, šire gledano, i svim stanovnicima planete kojima savjetuje se ujedine, organiziraju i nađu rješenje lokalno jer to nitko neće uraditi umjesto njih.

„Moonlight Avenue“ je prvo izdanje dua Ti.po.ta. koji čine Manu Chao i grčka glumica Klelia Renesi. Oni su napisali pjesmu, otpevali je i snimili video, a uskoro se očekuje još noviteta iz kreativne radionice ovog dvojca.

Kopirati
Drag cursor here to close