I to iz dva razloga

Nakon 17 godina rekreirali su ovu fotku, odmah je postala hit na internetu

Lifestyle / Flash | 07. 06. 2017. u 21:23 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madeleine Tarin svoje roditelje razveselila je na najslađi način. Naime, rekreirala je obiteljsku fotografiju s mamine diplome, no ovaj put diplomu u ruci imala je ona.

Njezini roditelji zajedno su od srednje škole, a majka ju je rodila sa 16 godina. Kad joj je mama završila srednju školu, Tarin je bila uz roditelje, a 17 godina kasnije ponovili su sličnu fotografiju.

"Uvijek sam imala uokvirenu ovo fotografiju i vjerujem da predstavlja ono što ja jesam", rekla je Tarin za originalnu fotografiju na kojoj ocu sjedi na ramenima. 17 godina kasnije, kad je i sama završila srednju školu u Chino Hillsu (Kalifornija), došla je na ideju da rekreira fotografiju, piše Mashable.

Vrlo brzo, fotka je postala viralna, a Madeleine zatrpana porukama. No, mnogi su uočili kako njezina majka uopće nije ostarjela. Tarin je objasnila kako je zatrudnjela s 15 godina. Njezini otac i majka ostali su u srednjoj školi te se oženili sedam godina kasnije i uspjeli kupiti kuću.

"Čitavu godinu čekala sam za ovu fotografiju", rekla je za BuzzFeed te dodala da kad ju je objavila, ona i njezina obitelj dobili su još veći osjećaj postignuća, penosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close