Opasne poze

Najopasniji položaji u krevetu za muškarce

Lifestyle / Flash | 28. 02. 2016. u 20:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novo istraživanje pokazalo je da muškarci često plaćaju visoku cijenu eksperimentiranja u krevetu.

Naime, znanstvenici iz Brazila otkrili su da su izazovnije poze u krevetu, posebno poza ‘kaubojke’ (kad je žena na muškarcu) kao i doggy style, odgovorni za većinu slomljenih penisa u spavaćoj sobi. U usporedbi s tim, tradicionalni, takozvani misionarski položaj uzrokovao je samo 21 posto takvih ozljeda, piše Jutarnji list.

Doktori i akademici proučili su pacijente s tri različita hitna prijama kojima je dijagnosticiran ‘lom penisa’ kroz posljednjih 13 godina. Polovica pacijenata prijavila je da su čuli neobičan zvuk pucanja prije ovog rijetkog prijeloma, prenosi Daily Mail.

Poza ‘kaubojke’ u kojoj je žena na muškarcu uzrokovala je gotovo polovicu prijeloma, a slijedi 'doggy style' koji je odgovoran za 29 posto prijeloma.

Istraživanje je objavljeno u časopisu Advances in Urology , a u zaključku se navodi da je s pozom ‘kaubojke’ problem u tome što žena ima kontrolu i svojom kompletnom težinom pritišće partnera.

Ako stvari pođu po krivu, u većini slučajeva žena neće ni primijetiti da se nešto događa dok partner ne signalizira vrištanjem.

S druge strane, kod poza u kojima muškarac ima kontrolu on ima više šanse zaustaviti seks, čim osjeti i najmanju bol.

Liječenje koje ne uključuje kirurški zahvat najčešće rezultira time da 50 posto pacijenata ostane sa stalnom deformacijom ‘muškosti’ što pak može uzrokovati probleme s erekcijom ili bolan seks.

Kopirati
Drag cursor here to close