World Top Model

Najljepši model svijeta dolazi iz Gruda: Upoznajte Laru Spajić!

Lifestyle / Flash | 20. 12. 2016. u 11:06 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lara Spajić ovih je dana jedno od najmoćnijih imena u svijetu modelinga i manekenstva jer je tek sa 17 godina postala World Top Model.

Najboljim i najljepšim svjetskim modelom izabrana je u Milanu, u prijestolnici mode, a iza sebe je ostavila 40 djevojaka iz cijeloga svijeta.

Najbolji i najljepši model svijeta živi u Zagrebu, a ovom pobjedom postala je dio jedne od najvećih svjetskih modnih agencija Major Model Management, čime je osigurala ugovor od 200 tisuća eura.

Lara Spajić je porijeklom iz Gruda, iz kojih se njezin otac s roditeljima 1970. godine odselio u Slavonski Brod, no Lara priznaje da koristi svaku priliku za povratak korijenima u Hercegovinu.

''Moj otac se još kao dijete sa svojim roditeljima odselio u Slavonski Brod, a u Zagreb se doselio sa mojom mamom, mojom sestrom i bratom 1995.godine. Volim posjetiti Pocrte, malo mjesto pored Gruda od kud je moj otac, i provoditi vrijeme s rodbinom kada su blagdani'', rekla je Lara za portal Grude.com.

Zbog pobjede se priznaje osjeća sjajno, jer su joj se ovim otvorila nova vrata u svijetu mode, no priznaje da svijet modelinga prvenstveno shvaća kao hobi i nije joj glavni prioritet u životu zbog škole, tako da sve radi kroz zabavu i uživa u tome.

''Osjećam se sjajno zbog pobjede jer su mi se otvorila nova vrata u svijetu mode, ali isto tako ne osjećam se ništa drugačijom nego prije izbora. Ne doživljavam sebe kao najljepšu manekenku svijeta nego kao običnu djevojku koja želi ostvariti svoje snove, budući da mi se već pruža takva prilika'', govori mlada manekenka kojoj je ipak na prvom mjestu obrazovanje, te dodaje kako trenutno razmišlja o studiju neke od društvenih znanosti.

Kopirati
Drag cursor here to close