Za sve ljubitelje fotografija

Najfotogeničnije destinacije u Europi

Europa, sa svojim raznolikim pejzažima, arhitektonskim čudima i prirodnim ljepotama, pruža odlične prilike za ove kreativce.
Lifestyle / Flash | 08. 03. 2024. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od pojave društvenih mreža, zaljubljenici u Instagram neprestano traže fotogenična mjesta koja će se sjajno uklopiti u njihove objave.

Europa, sa svojim raznolikim pejzažima, arhitektonskim čudima i prirodnim ljepotama, pruža odlične prilike za ove kreativce.

Ovo su četiri destinacije u Europi koje nisu toliko poznate, ali su izuzetno fotogenične.

Burano, Italija

Otok smješten 40-ak minuta brodom od Venecije, Burano ima svega 4000 stanovnika. Poznat po svojim šarenim kućama koje se ogledaju u vodi kanala, otok je idealan za fotografiranje.

Osim po ručnoj izradi čipke, koja je nekada krasila dame europske aristokracije, Burano očarava posjetitelje svojom bojom i šarmom.

  / Anadolija

Aveiro, Portugal

Aveiro, grad na obali Atlantika, postao je popularan zbog svojih kanala, šarenih brodića i bajkovitih kuća. Stanica je između poznatih gradova Lisabona i Porta, prenosi Nova.rs

Prekrasne plaže u okolici doprinose fotogeničnosti grada, dok se art nouveau stil, riblja tržnica i opuštena atmosfera dodatno ističu.

Colmar, Francuska

Ovaj grad u Alsaceu, blizu granica s Njemačkom i Švicarskom, izgleda nestvarno lijepo na fotografijama, a uživo je još impresivniji.

Colmar vas vraća u srednji vijek svojim popločenim ulicama, šarenim kućama i kanalima povezanim bajkovitim mostovima. Posjetitelji uživaju u šarmu grada i ukusnom domaćem vinu.

Valdemosa, Španjolska

Šarmantno selo Valdemosa, smješteno oko 20 kilometara od Palme na Mallorci, oduševljava posjetitelje svojim mediteranskim vibeom.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Neve & Noor (@neveandnoor)

Kopirati
Drag cursor here to close