Dašak ljeta

Najbolji kokteli za kraj ljeta uz Marina Nekića i Juicy

Lifestyle / Flash | 11. 09. 2015. u 14:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati koktel majstor Marin Nekić i Juicy osmislili su nekoliko jednostavnih, ali osvježavajućih koktela kako bi na najbolji način produžili osjećaj nezaboravnih ljetnih dana i nakon povratka s godišnjih odmora.

Povratak s godišnjih odmora i dolazak hladnijih jesenskih dana ne mora značiti da dolazi i kraj uživanja u ukusnim i osvježavajućim koktelima. Kako bi osjećaj uživanja u blagodatima opuštenog ljeta trajao što dulje, Marin Nekić, poznati i nagrađivani koktel majstor, u suradnji s Juicyjem osmislio je nekoliko jednostavnih koktela s kojima ćete na najbolji način produžiti doživljaj svima omiljenog godišnjeg doba. Cosmo Cooler, Juicy Punch, Apple Jar i Paradiso četiri su jednostavna, ali neodoljiva koktela koja će vas podsjetiti na lude ljetne večeri te vratiti dašak ljeta i u ove jesenske dane.

Svaki od ova četiri koktela predstavljeni su kroz četiri kratka video recepta kako bi ih što lakše mogli i sami pripremiti kod kuće. U kombinaciji s ukusnim Juicy sokovima, ovi će vas kokteli osvježiti i zabaviti, a idealan su dodatak i za svaku zabavu, bez obzira na godišnje doba. Pogledajte kratke video recepte u kojima Marin priprema najbolje Juicy koktele i unesite dah ljeta u svoju svakodnevnicu.

Više informacija o svim Juicy koktelima koje je osmislio Marin Nekić, ali i ostalim Juicy sokovima možete saznati na internetskoj stranici www.juicy.hr, Juicy FB stranci, Juicy Instagram profilu te Juicy You Tube kanalu.

Kopirati
Drag cursor here to close