Mepas Mall

Najava edukacijskog programa 'Back to School'

Lifestyle / Flash | 09. 09. 2014. u 14:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj četvrtak, 11. rujna, u periodu od 17.00 do 19.00 sati na 3.katu Mepas Malla održat će se „Back to school“, tematski dječji event prigodom početka nove školske godine.

Školarci koji prvi put polaze u školu proći će malu školu prometa, gde će naučili osnovna pravila sigurnog ponašanja u prometu, a uz to se i dobro zabaviti.

Uniformirani policajci i animatori pokazati će im kako se ponašati u prometu, kako sigurno prijeći preko ceste, upoznati ih sa osnovnim prometnim znakovima i semaforima. Nakon radionice uslijedit će dječja zabava uz popularne dječje društvene igre i druženje sa maskotama. Mališane očekuju iznenađenja i zanimljive aktivnosti.

Osim radionice i urnebesne zabave u Mepas Mallu potražite sve što vam je potrebno za opremiti i razveseliti vašeg školarca za novu školsku godinu! Nove kolekcije odjeće i obuće poznatih dječjih brandova razveselit će vaše školarce i učiniti njihove prve dane u školskim klupama nezaboravnim.

Tražite li hlače, majice, trenirke, haljinice, jakne, tenisice, čizme, torbe, kozmetiku Mepas Mall ima najbolju ponudu radnji u kojima ćete pronaći baš sve za svoje školarce.

Obavite najbolji shopping za novu školsku godinu u centru grada!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close