''Budi Muško Klub'' i Youth Power

Na ulicama Mostara podijeljeni baloni i pokloni za Valentinovo

Cilj akcije je bio podijeliti 70 poklona koje su napravili volonteri i članovi kluba.
Lifestyle / Flash | 14. 02. 2019. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Budi Muško Klub Mostar / Akcija za Valentinovo

Članovi ''Budi Muško Kluba Mostar'' i volonteri organizacije Youth Power organizirali su akciju povodom Svjetskog dana zaljubljenih - Valentinova gdje su na ulicama grada Mostara dijelili balone i slatkiše s porukama koje promoviraju iskazivanje emocija i ljubavi.

Akcija se provodila u dva termina, u jutarnjim i u posljepodnevnim satima. Volonteri su šetali gradom i razgovarali s građanima gdje su međusobno širili pozitivne informacije što je izazvalo zadovoljstvo kod ljudih. Cilj akcije je bio podijeliti 70 poklona koje su napravili volonteri i članovi kluba.

Foto: Budi Muško Klub Mostar / Akcija za Valentinovo

Ova aktivnost je organizirana u sklopu programa koji implementira nevladina organizacija Youth Power s ciljem promoviranja zdravijih životnih stilova i prevencije rodno zasnovanog nasilja.

''Budi Muško Klub Mostar'' je dio aktivnosti projekta ''Promoviranje zdravijih životnih stilova među mladima u BiH osporavanjem rodnih stereotipa''. Ovaj projekt je podržan od strane Vlade Švicarske i OAK Fondacije, a implementira se uz podršku CARE International, Balkans.

Kopirati
Drag cursor here to close