Zanimljive teme

Muškarci žele da znate ove stvari, samo ih se srame priznati

Lifestyle / Flash | 29. 01. 2014. u 17:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje stvari koje možda nisu 'politički korektne' za reći, ali muškarcima puno znače.

Slijedi 13 takvih tema.

Žele u ranoj fazi veze pričati o seksu jer im je važan, ali ne znaju kako.

Kad bi već na drugom spoju postavljao pitanja o tome što vas uzbuđuje i kakav seks volite, vjerojatno biste bili šokirani i pobjegli glavom bez obzira. To im je važno i žele o tome pričati, ali se boje da će misliti da je jezivo.

Važnije im je tko ste od onoga što radite.

Kad govorite o tome koji ste fakultet završili ili o napredovanju na poslu, sretni su zbog vas, ali zbog toga neće poželjeti biti s vama. Više cijene vašu osobnost od poslovnih uspjeha. Jeste li zabavni, ljubazni, nježni? U te će se stvari zaljubiti.

Boje se da ste zainteresirane samo za jednu stvar.

Žene brinu da je to seks. Muškarci brinu da je to novac. Noćna mora im je da će se pretvoriti u hodajući novčanik.

Ako im date malo prostora, skinut će vam zvijezde s neba.

Muškarci trebaju mjesto na kojem mogu biti sami sa sobom, razmišljati, liječiti rane. To nema veze s vama. Ako im možete osigurati takvo mjesto, znat će da ih razumijete i bit će spremni stati pred jureći vlak da vas zaštite.

Primaju toliko različitih signala da ponekad ne znaju kako bi se ponašali.

Na poslu želite jednakost, na spoju da planira i preuzme vodstvo. U puno situacija važna su zajednička iskustva, ali teško im je uvijek planirati i predvidjeti uspjeh.

Ne boje se vezivanja, boje se da će se pretvoriti u mlakonje kojima žene stalno prigovaraju, u kakve su se pretvorili njihovi prijatelji.

Strah od vezivanja krivo je protumačen. Nije ih strah biti s jednom osobom do kraja života. Strah ih je da će se veza pretvoriti u nešto što ne prepoznaju. Da će prestati raditi stvari koje vole zbog osobe koju vole.

Prilično im je teško jer uvijek moraju biti inicijatori.

Ponašaju se kao da im je svejedno, ali to je zašto što nemaju izbora. Oduvijek moraju biti spremni na 'lov', preuzimati inicijativu i rizik od odbijanja.

Shvatite, muškarci vole popravljati stvari. Ako stalno moraju slušati o problemima koje vam ne pomažu riješiti, osjećat će se kao slabići.

Žene ponekad ne žele da im muškarac ponudi rješenje za neki problem, žele samo nekoga tko će ih poslušati. Ali oni ne mogu samo slušati i reći: To je grozno. Žele riješiti problem i teško im je razumjeti kako niste zainteresirani čuti rješenje za problem koji vas muči.

Trebaju im prijatelji. Možda vama izgleda kao da samo piju pivo, ali oni se tako emocionalno povezuju.

Za razliku od žena koje se nalaze s prijateljicama i razglabaju o ljubavi i životu, muškarci se nalaze i rade razne stvari. Gledaju utakmice, igraju igrice. Ta su druženja bitna za njihovo povezivanje i te im veze trebaju, iako ih je ponekad to sram priznati.

Ona stvar o ljubavi koja ide kroz želudac prilično je istinita.

Ne očekuju da budete vrhunska kuharica, ali ako pripremate ukusnu hrani i voljni ste to činiti, to stvara divno ozračje povezivanja i dobrobiti. Muškarci imaju malo prigovora na žene koje kuhaju.

Strastveni su oko stvari koje su vama beznačajne – auti, sport, igrice. Ne morate ih voljeti, ali ih nemojte omalovažavati.

Trebaju bezazlene načine da pobjegnu od svakodnevice koja ih pritišće. Možete se povremeno šaliti na taj račun, ali ako vam u naviku prijeđe da to omalovažavate, to može ozbiljno naštetiti vezi.

Jednostavniji su od vas, ali su osjetljivi oko stvari koje su im bitne

Muškarci možda imaju jednostavnije potrebe od žena, ali ono što je važno stvarno je važno. Da ih prihvatite onakve kakvi jesu. Da pokazujete privrženost i ljubav. Da ste zahvalne kad se žrtvuju. Lista varira od muškarca do muškarca, ali to je ključno za njihovo emocionalno zdravlje.

Žele da budete sretne

Muškarci žive duže i daleko sretnije ako su u vezi ispunjenoj ljubavlju. Unatoč izazovima pronalaska veze i truda koji ulažu da ona uspije, to žele koliko i vi.

Kopirati
Drag cursor here to close