Afera

Mr. Bean još nije predao zahtjev za rastavu, iako već dugo ima ljubavnicu

Lifestyle / Flash | 14. 02. 2014. u 16:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rowan Atkinson još nije predao zahtjev za rastavu iako već dugo ima ljubavnicu. Zbog problema u braku nije bio čak ni na nećakovu vjenčanju.

Zvijezda humorističnih serija “Crna guja” i “Mr. Bean”, prema kojemu je snimio i film, nedavno je spakirao stvari i iselio se iz obiteljske kuće u gradu Haromeu u Yorkshireu.

Glumca i suprugu Sunetru Sastry (52), kćer bogatog indijskog inženjera, nisu vidjeli zajedno od ljeta 2012. Prijatelji Rowana Atkinsona kažu da za njihov 23-godišnji brak više nema spasa. Komičar prošli tjedan nije došao na nećakovo vjenčanje jer je znao da će ga svi ispitivati gdje mu je supruga.

Kad je u listopadu prošle godine došao po priznanje za doprinos glumi, koje mu je uručila engleska kraljica Elizabeta II. (87), Rowan je odbio pozirati službenim fotografima jer je bio sam.

''Već se dugo viđa s mlađom ženom, ali još nije predao zahtjev za rastavu'', rekli su prijatelji.

Supružnici su već iznajmili svoje imanje u Waterperryju u Oxfordshireu. Par se upoznao krajem ‘80-ih kad je Sunetra radila kao profesionalna šminkerica na televiziji. Vjenčali su se u New Yorku, a Rowanu je kum bio glumac i pisac Stephen Fry (56). U braku su dobili sina Benjamina (20) i kćer Lily (19).

Tinejdžerica je od oca naslijedila ljubav prema glumi. Prije sedam godina gostovala je u njegovoj komediji “Mr Bean’s Holiday”, a 2004. godine pojavila se i u britanskom filmu “Tooth”.

''Neću ništa komentirati jer ni Atkinson nikad nije volio iznositi detalje iz privatnog života'', rekao je glumčev glasnogovornik. Dok mediji pokušavaju otkriti tko je Rowanova ljubavnica, komičar se zatrpao poslom kako bi se udaljio od tračeva.

Šuška se da Atkinson radi na animiranom filmu o Mr. Beanu, koji mu je ‘90-ih donio svjetsku slavu.

''Rijetko koji lik ima više od 50 milijuna fanova na Facebooku. Ponosan sam na njega'', kaže komičar o kultnom liku.

Kopirati
Drag cursor here to close