U daljini čuju se...

Moto skup u Trebinju: Vjenčanje bajkera upotpunio svadbeni poklon - pečeno janje

Lifestyle / Flash | 14. 06. 2014. u 12:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okupljanjem bajkera u krugu bivše vojarne u Trebinju jučer je počeo 15. Međunarodni moto skup na kome je najavljen dolazak oko tisuću ljubitelja dvotočkaša, što je za 20 posto više u odnosu na prošlogodišnje okupljanje, navode u moto klubu "TNT" koji je organizator skupa.

Osim tradicionalnog defilea ulicama grada i prezentiranja umijeća na motorima, kao poseban događaj za subotu u 17 sati najavljeno je bajkersko vjenčanje Milana i Violete iz Gornjeg Milanovca, koji već godinama dolaze na moto skup u Trebinje i čija je želja bila da se vjenčaju u ovom gradu.

Bajkeri iz Gornjeg Milanovca Violeta Vuković i Miljan Damjanović u subotu su u Trebinju, uz prisustvo više od tisuću kolega, turiranje motora i miris guma, izgovorili sudbonosno "da" na nesvakidašnjem vjenčanju. U kampu 15. moto-skupa bajkeri su napravili binu, postavili stol, a mladenci su praćeni aplauzima došli na motoru. Da ne bi odudarao od ostalih, i matičar Nebojša Ateljević se dovezao na dvotočkašu.

Jedan od kolega bajkera se našalio, pa je mladencima ruke vezao "lisicama" da se netko od njih, kako je rekao, ne bi predomislio. Mladenci si rekli da su već odavno planirali da njihovo vjenčanje bude baš u Trebinju, jer je ovaj grad, u koji godinama dolaze, ostavio poseban utisak na njih iako su, kako kažu, bili svuda u svijetu.

"Svoje vjenčanje nikada nisam zamišljala u vjenčanici, već baš ovako i sada sam presretna", rekla je mlada i dodala da je oduvijek željela da joj udaja bude nesvakidašnja, u čemu ju je podržao i muž Miljan. Matičar je rekao da mu je ovo prvo vjenčanje bajkera i da su ovakva vjenčanja mnogo interesantnija od onih uobičajenih.

Mladenci su od Moto kluba 'TNT', organizatora skupa koji se održava ovog vikenda u Trebinju, na poklon dobili pečeno janje, a poklone im je uručio i gradonačelnik Slavko Vučurević. Nakon ceremonije vjenčanja bajkeri su organizirali defile ulicama grada. U večernjim satima predviđen je koncert rock grupe "Divlje jagode".

Kopirati
Drag cursor here to close