PC ProDance

Mostarski plesači s turnira iz Hrvatske donijeli 16 medalja

Lifestyle / Flash | 05. 06. 2012. u 09:38 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski plesači iz Plesnog Centra ProDance tijekom vikenda su sudjelovali na turniru latinskoameričkih i standardnih plesova u Makarskoj i Splitu, te su iz susjedne nam Hrvatske donijeli16 medalja.

Oko sto plesnih parova iz cijele Hrvatske i BiH se natjecalo na ovim turnirima, a da su mostarski plesači istaknuti među najboljima dokazuje 10 zlatnih, 3 srebrene i 3 brončane medalje koje su ProDance plesači donijeli kući.

"Ponosni smo na naše sportske plesače koji su ovu plesnu sezonu završili s odličnim rezultatma i nadamo se kako će nastaviti i dalje sa ovim i još boljim rezultatima jer već od 8 mjeseca očekuje ih još rada s nama i gostujućim trenerima. Što se tiče plesača modernih plesova, njih očekuje dosta rada u nednih mjesec dana zbog sljedećeg turnira i državnog prvenstva, koji se održavaju krajem mjeseca" rekla je Ivana Marić jedna od trenerica PC ProDance.

Plesna sezona za Sportski ples je ovim turnirom završena, no PC ProDance i dalje nastavlja sa turnirima u modernim plesovima. U tijeku su pripreme za turnir u modernim plesovima te Državno prvenstvo u street dance-u koje će se održati 22. lipnja u Jajcu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close