Sajam učeničkih radova

Mostarski osnovci 'predstavili' svoje talente

Lifestyle / Flash | 03. 12. 2016. u 11:58 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Udruga roditelja "Naša djeca 2014" organizirala je danas u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru drugi Sajam učeničkih radova osnovnih škola s područja Grada Mostara pod nazivom "Naša djeca" .

''Svrha sajma je omogućiti osnovcima izlaganje i prezentiranje njihovih rukotvorina, likovnih i literarnih radova koji su ujedno i prodajnoga karaktera'', kazao je nastavnik Likovne kulture u OŠ Drežnica Enes Žuljević, prenosi Fena.

Ovo je ujedno bila prilika da djeca pokažu svojim roditeljima što rade i čime se bave na sekcijama, te da se da potpora radu i kretivnosti djece i njihovih mentora, dodaju organizatori.

Na Sajmu je sudjelovalo 14 gradskih i područnih osnovnih škola: OŠ Ilije Jakovljevića, OŠ Kruševo, OŠ Ivana Gundulića, JU šesta osnovna škola , JU osnovna škola Drežnica,OŠ Antuna Branka Šimića, Treća osnovna škola, OŠ Ilići, OŠ Petra Bakule, OŠ Bartola Kašića, OŠ Cim, OŠ Mustafa Ejubović-Šejh Jujo, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića i OŠ Marina Držića.

Sajam je organiziran u suradnji s osnovnim školama s područja Grada Mostara kojima je osiguran prostor za izlaganje, predstavljanje svojih radova, te za glazbeno-scenski nastup.

Kopirati
Drag cursor here to close